设咕噜网为首页

2018年6月大学英语四级阅读200篇:美国商业

2018-04-06 08:16 |  来源:咕噜英语 |  人气: | 


     
      President Coolidge's statement, "," still points to an important truth today- institutions have more prestige , institutions possess this great prestige?
      is seen as the major source of progress and prosperity by most Americans, is not only good in itself,
     it is the means by which other basic American values such as individual freedom, equality of opportunity, and hard work are protected.
      protects the freedom of the individual by ensuring that there is no monopoly of power. In contrast to one, all-powerful government, against each other for profits. Theoretically,, more fairly. Where for the customers' dollar, they cannot afford to treat them like inferiors or slaves.
     ,, and government,, many Americans believe that it is more supportive of freedom than government, leaders are not. Many Americans believe, then, is as important,or even more important,than democracy in preserving freedom.
      is therefore viewed as and expression of the idea of equality of
     opportunity rather than the aristocratic idea of inherited privilege.
     练习题:
     Choose correct answers to the question:
     1. The statement "" probably means"________".
      problems are of great importance to the American government
      is of primary concern to Americans
     2. Americans believe that they can realize their personal values only_____ .
     A. when given equality of opportunity
     C. by protecting their individual freedom
     ?
     C. People with ideals of equality and freedom
      institutions and government.
      in that government is characterized by ____.
     A. its absolute control of power
     B. its function in preserving personal freedom
     C. its role in protecting basic American values
     D. its democratic way of exercising leadership
     5. It can be inferred from the passage that the author believes _____ .
      than people in other countries
      often depends on one'
      are more democratic than those in other countries
      as those in America
     1. 词义理解题。回答本题的关键是理解的两个不同的含义:①商业,生意;②职责,事物,事。句中前一个的意思应当是“事物,职责”,而后一个的意思应当是“商业”,因此C为正确答案。
     2. 事实细节题。解题关键在于对第2段最后一句定语从句的理解。该句指出竞争是对基本美国价值的保护伞,故可知,D为正确答案。
     3. 推理判断题。第3段提到,商业之间为利润而互相竞争,因此商人在竞争中能获利;而对待其顾客不好的商家会被友好地对待其顾客的商家在竞争中打败,因此顾客也能从竞争中获利,所以B为正确案。
     4. 事实细节题。第4段第1句提到,商业与政府的不同之处在_商业是竞争性的,而政府是垄断性的,也即有着绝对的控制权,因此A为正确答案。
     5. 推理判断题。第5段第3句提到,靠竞争而来的成功通常被看作是用来替代基于家庭背景的社会地位的成功的美国式的成功。”其言下之意是在别的国家成功不是靠竞争,而是靠社会地位,因此B为正确答案。
     
咕噜商城更多>>>

我来说两句

发表评论
 
热点信息更多>>>
点击排行